Főoldal

Legújabb bejegyzések

Mely vitaminok szükségesek az időseknek?

2022.07.08.

Ahogy öregszünk, fontos gondoskodnunk arról, hogy életkorunknak megfelelő vitaminokat kapjunk. Ahogy öregszik a testünk, úgy változik, és az is, amire szükségünk van az egészség megőrzéséhez. A tápanyagok táplálékból való beszerzése önmagában nem elegendő - bizonyos vitaminokat és ásványi anyagokat pótolni kell.

Hogyan segíti az informatika az egészségügyet?

2020.11.25.

Az egészségügy fejlődését is segíti az IT szektor fejlődése. Tulajdonképpen kimondhatjuk hogy hatalmas reményeket fűznek az egészségügyi szektorban az információ technológia fejlődéséhez. 

Nem hat a CBD olaj? Tudd meg, miért!

2020.09.25.

A CBD-t sokan úgy hirdetik, hogy csodaszert, ami egy csapásra megszünteti a panaszokat. Nem is csoda, hogy sokan átverve érzik magukat, ha mégsem jön a várva várt áttörés. Márpedig számtalan oka lehet annak, ha így járunk és a megoldás kulcsa a kezünkben van.

Gerinctorna gyakorlatok a home office idejére

2020.09.01.

A home office elterjedésének egyik hátulütője, hogy a legtöbb otthoni munkavégzés esetében ülőmunkáról beszélünk.  

Mennyi az optimális vízfogyasztás egy spirituális tanító, Gunagriha szerint?

2020.08.24.

Az optimális vízfogyasztásról megoszlanak a vélemények. A napi 2 liter a leggyakrabban elhangzó javaslat, de nem ritkák a napi 5-6 liter víz elfogyasztását javasló írások sem.

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el